Stem på meg! – Finalist i Gofisk og KKs oppskriftskonkurranse!

12. januar 2012

Diverse

Foto: Studio Dreyer Hensley hentet fra www.godfisk.no

Laksegratengen med sprø nøttetopping som ble lagt ut i desember er en av ti finaleoppskrifter i Gofisk og KKs oppskriftskonkurranse, og jeg trenger din hjelp til å vinne. Oppskriftene kommer på trykk i KK nr. 4 i januar og vinneren av konkurransen blir annonsert i nr 9, sammen med et oppskriftshefte med samtlige finaleoppskrifter. Premien er en tur for hele familien med hurtigruten og det har jeg veldig lyst til, så jeg blir veldig glad om du kan gi meg din stemme. Du kan stemme på to måter og altså avgi stemmen din to ganger. Du kan stemme på følgende måter:

1. SMS: Send FISK 2 til 1901

2. Facebook: Gå inn på lenken under og trykk på “liker” knappen.

http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Laksegrateng-med-noettetopping

Som finalist har jeg allerede mottatt boken “Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge” utgitt av Drivkraft forlag og som er kåret til “Årets kokebok”  i 2011. Denne boken er full av fantastiske oppskrifter fra Gastronomisk Institutt som allerede har begynt å gi meg mye inspirasjon, og det kommer helt sikkert noen oppskrifter fra denne boken her på bloggen etterhvert.

Avstemmingen avsluttes 6. februar.

Så hvis du har lyst å stemme på Laksegrateng med sprø topping, prøvd eller uprøvd, blir jeg veldig veldig glad:) Her har du bilde av Laksegratengen slik jeg laget den. Prøv den da vel, den er kjempegod, sunn, og enkel!

Hilsen Mariann.

,

No comments yet.

Leave a Reply