1.plass med “Norges Beste Fiskeoppskrift” i Godfisk og KKs oppskriftskonkurranse – Hurra!

8. februar 2012

Diverse

Foto: Studio Dreyer Hensley hentet fra www.godfisk.no

I går ble jeg oppringt av Godfisk som gav meg den fantastiske nyheten om at Laksegratengen min gikk av med seieren i Godfisk og KKs oppskriftskonkurranse som ble presentert i KK nr. 4 og på Godfisk sine nettsider i januar. Da jeg først fikk vite at jeg var en av de 10 finalistene ble jeg naturligvis veldig glad, men hadde ikke drømt om at jeg skulle gå av med seieren. Dommerne besto av Ingeborg Moe fra Norges sjømatråd, stjernekokken Daniél Rougé Madsen fra Gastronomisk Institutt, og KKs matjournalist Kjersti Hodt. I følge KK var det kombinasjonen av tradisjonell laksegrateng og en spennende topping av parmesan og nøtter som gjorde utslaget, og Daniél skal i følge KK ha sagt “Nøtter og parmesan. Mmmm.. Absolutt en av toppene”. Dette er selvfølgelig veldig morsomt, og ikke minst både motiverende og inspirerende å lese for en hobbykokk som meg.

Dommerne valgte ut de 10 finalistene, men det var Godfisk og KKs lesere, samt venner og familie som stemte frem min oppskrift. I følge Godfisk var jeg en klar vinner på SMS stemmene og det er selvfølgelig morsomt å høre, samt at de så at laksegratengen min også var veldig populær i oppskriftsbasen sin. Jeg vil takke alle som har stemt på meg både på Facebook og på SMS, det var kjempestort for meg å vinne denne konkurransen.

Bilde hentet fra www.hurtigruten.no

Premien er at jeg får ta med meg familien min på tur med Hurtigruten, noe jeg har hatt lyst til lenge. I KK beskrives premien slik:

Turen byr på unike vinteropplevelser…intens jakt på nordlyset…måltider og opplevelser i særklasse. Utfluktsprogram som hundekjøring… nærkontakt med kongekrabber…eller scooterkjøring på finnmarksvidda. En garantert opplevelsesrik familieferie!”  (KK nr.4 2012)

Dette høres utrolig gøy ut og vi gleder oss masse. I går feiret vi seieren med sushiverksted, noe Mali synes var kjempegøy, og en deilig sushimiddag med hvitvin etterpå.

Nok en gang, tusen takk til alle som har stemt frem oppskriften min!

 

,

No comments yet.

Leave a Reply