MariannMat “Here we go again”

8. september 2022

Ukategorisert

Dette er sikkert galskap men jeg gjør det likevel. Mat må man jo ha, og da kan man like så godt både filme og ta bilder av det. Matentusiasmen har vært her hele tiden, men det har vært lite med innlegg både på facebook og på bloggen de siste årene. Nå gjenopptar jeg delingsgleden, men denne gangen gjør jeg det i hovedsak i nytt format. Oppskrifter fra kjøkkenet og diverse små og store øyeblikk fra kjøkkenhagen deles i hovedsak på min Youtubekanal MariannMat. Jeg blir kjempeglad om du vil følge meg der 🙂

Når det gjelder hyppigheten på innlegg både her, på youtube og instagram så får jeg ta det i det tempoet som passer med et ellers hektisk familieliv, men jeg skal prøve å ikke la det gå så altfor lenge mellom hver gang:) Den største forskjellen fra tidligere vil være at jeg vil prøve å bruke mest mulig av det jeg dyrker selv, men for å temmes både smaksløkene og nyskjerrigheten blir det helt sikkert en del grønnsaker fra butikkhyllene også.

Hilsen Mariann.

Håper dere vil følge meg!

No comments yet.

Leave a Reply