…På tide med skikkelig MATGLEDE igjen:)

29. november 2013

Diverse

De siste par ukene har jeg nesten ikke hatt tid til å sove om natten en gang; ALT skjer på en gang! Den første uken var fokuset på forberedelser til 4-stjerners middag, noe som tar lengre tid enn ventet med to små.  Kveldene gikk med til innkjøp, baking av kuvertbrød, testing av ideer og oppskrifter, borddekking, pynting og det som skulle til for å få hele kvelden i boks. Jeg skal lage et eget innlegg om denne kveldenfor her har jeg mye å fortelle.

Den siste uken har jeg ikke hatt tid til å lage skikkelig mat fordi ALT i forbindelse med oppstart på tomta skjedde samme uke som vi har hatt mye organisering i forbindelse med salg av leiligheten… pluss at minsteman skulle på 5-månederskotroll å få vaksine som han fikk feber av…ja, det er utrolig hva man rekker når man bare må.

Vi har hatt måte med byggeleder og byggherre, hatt møte med elektriker og bestemt samtlige elektriske punkter i det nye huset, hatt oppstart med gravingen på tomta og koordinert en del i forbindelse med det. Samtidig har megler vært her, jeg har flydd på IKEA og alle mulige interiørforretninger for å style vårt lune hi og hele leiligheten har vært “sterilisert”  og ryddet for fotografering som var i går, og takstmannen var her i dag. Og med alt dette på agendaen blir det ikke mye tid til skikkelig matlaging! Det er klart at jeg kunne laget rask og ordentlig mat hvis jeg hadde planlagt, men det har jeg rett og slett ikke hatt energi til og heller ikke glede av, så det har blitt en del ferdiggrøt og pannekaker de siste dagene….

…Men nå blir det andre boller! Nå er leiligheten superfresh (faktisk så fornøyd med boligstyling at jeg nesten ikke vil pynte til jul)og jeg har verdens ryddigste kjøkken som jeg kan kose meg på i førjulstiden. Gleder meg veldig til å lage god julemat og spre julestemning til familien igjen, så nå er det bare å teste ut gode oppskriftsideer som jeg vil dele her på bloggen. I tillegg har jeg faktisk klart å bli ferdig med nesten alle julegavene så da kan jeg bare kose meg i dagene frem til jul – det skal bli godt!

God adventstid alle samme!

No comments yet.

Leave a Reply