Bryllupsplanlegging, Bursdagsfeiringer, NM i Hjemmekokkene 2012, Ferie & Hverdag, Flytting (?) …..og Blogging!

26. juli 2012

Diverse

Den siste tiden har bare flydd avgårde. Delvis på grunn av at det har vært ferie og den går jo alltid for fort, men også på grunn av at det begynner å nærme seg bryllupet vårt og planleggingen i forbindelse med det krever sin tid. Selv om bryllupet skal være i Toscana og bryllupsplanleggeren vår der nede tar seg av det meste, er det mye som må bestemmes av oss også. Konsekvensen av dette er at det har blitt mindre tid til matbloggingen. Men det har ikke gått ut over selve matlagingen så jeg har mange fine oppskrifter som jeg skal prøve å få ut her så snart som mulig.

I sommer har vi blant annet feiret bursdagen til Mali tre ganger, først med noen av jentene i barnehagen, så med familien på Hvasser, og så på selve dagen. Med alle disse feiringene ble det også laget diverse mat og kaker som vil komme på bloggen de nærmeste dagene. Jeg må bare få tid til å lage innleggene, for oppskriftene og bildene er klare:)

Førstkommende helg tar hele familien turen til Stavanger i forbindelse med Gladmatfestivalen og finalen i NM for Årets Hjemmekokk 2012! Dette gleder jeg meg stort til, og spesielt hyggelig er det jo å ha med en liten  heiagjeng:) Fredagen er vi invitert på omvisning på Jæren, lørdagen er det konkurranse kl 12:00, så skal vi på omvisning med påfølgende middag på Gyda gård etterpå. Dette blir nok en innholdsrik helg:)

Og som om ikke dette var nok, har vi begynt å planlegge flytting og er derfor aktive på både tomteleting, husleting og i kontakt med eventuelle husleverandører…..så her har vi nok å henge fingrene i.

Alt dette, pluss mye annet, har stått og står på timeplanen vår for tiden – derfor har det altså blitt lite matoppskrifter på bloggen. Men dette håper jeg skal forbedre seg i tiden som kommer og leserne skal få glede av maten vi nyter hos oss igjen:)

Fortsatt god sommer til dere alle:)

2 Responses to “Bryllupsplanlegging, Bursdagsfeiringer, NM i Hjemmekokkene 2012, Ferie & Hverdag, Flytting (?) …..og Blogging!”

  1. Ingunn Skiri Willa Says:

    Gratulerer som Norges beste hjemmekokk 2012 ! Jeg er ofte innom siden din for å få tips til gode matretter. Lykke til med bryllupet 🙂

    Hilsen
    Ingunn Skiri Willa

    Reply

Leave a Reply