1. september 2012 – starten på et nytt kapittel!

1. september 2012

Diverse

I dag gifter vi oss i Italia. Akkurat hva som skjer i dag vet jeg ikke når jeg skriver dette innlegget, siden jeg skrev dette en uke før bryllupet, men det jeg vet er at jeg skal gifte meg med verdens kjekkeste mann, og at familie og gode venner skal feire dette sammen med oss. Jeg vet også at jeg kommer til å starte dagen med en løpetur på den toscanske landsbygda med Janne Karin – verdens beste forlover, for det er en perfekt start på en slik dag for meg. Lars-Erik vet jeg har en date med sin forlover på golfbanen, som er perfekt for ham:) Så vet jeg at jeg skal skåle med prosecco med mens jeg ordner meg sammen med Janne Karin og Trine. Så er det vielse, aperitiv og middag og fest. Så er vel dagen over før vi vet ordet av det tenker jeg, men jeg skal nyte hvert eneste sekund:)

For å feire litt her på bloggen også legger jeg i dag ut linker til mine tre italienske favorittoppskrifter:

1. Grillet indrefilet med pasta, pesto og grønne erter.

 

 

 

2. Fetafylt tortellini i tomatsaus

 

 

 

3. Florentinske pannekaker

 

 

 

 

Bonuslink til hvordan du lager hjemmelaget pasta:)

4. Her kan du lese hvordan du lager pasta med pastamaskin

 

 

 

Hilsen snart nygifte Mariann:)

 

 

, ,

2 Responses to “1. september 2012 – starten på et nytt kapittel!”

  1. Torill Says:

    Gratulerer med dagen, ønsker deg en fantastisk dag. Hvis jeg skulle ha giftet meg igjen skulle det også skjedd i Toscana :o)

    Reply

  2. Ingunn Skiri Willa Says:

    Gratulerer!!

    Reply

Leave a Reply