Hurra! Vi fikk 2. plass i Mitt Kjøkken Ruler!!!

6. mai 2016

Diverse

image

To spente finalepar før duellen starter!

Finaleuker MKR (24)

Her er vi ferdig sminket i garderoben før finalen!

I går ble finalen av Mitt Kjøkken Ruler vist på TVNorge og vi var ett av de to siste parene som konkurrerte om verdier for 350.000 kroner.

Her konkurrerte vi mot Ann Celin og Kirsten som er to herlige jenter med mye kunnskap og entusiasme innen matlaging – så å måtte overgi 1.plassen til dem er helt i orden. De har levert jevnt og godt gjennom hele konkurransen så seieren var vel fortjent.

Etter å ha sett oss selv på TV har vi konkludert med at vi er fornøyde med at vi har blitt fremstilt som oss selv, og er veldig fornøyd med at maten vi har servert har både smakt og sett god ut. Vi er veldig fornøyd med finalemenyen, men føler også at vi har levert jevnt bra gjennom hele konkurransen og har fått svært gode tilbakemeldinger spesielt på teknikk og presentasjon, men også på smak og personlighet i maten.

Dette var en fantastisk morsom opplevelse og vi sitter igjen med mye inspirasjon, enda mer matglede og er veldig stolte av oss selv for å ha kommet så langt i en konkurranse mot mange andre dyktige hjemmekokker.

Vi har også fått mange nye bekjentskaper gjennom konkurransen og vi er allerede i gang å planlegge en reunion for alle hjemmekokkene:)

Nå ser vi frem til sommer, sol, familieforøkelse og mye deilig matlaging!

Hilsen Mariann!

 

No comments yet.

Leave a Reply