Vi har blitt 4 <3

2. juli 2013

Diverse

Velkommen til verden!

Den relativt labre bloggaktiviteten siste uken skyldes familieforøkelse her hos oss:) Lørdag 15 juni ble vi en familie på fire, da lillebror kom til verden. Mali var hos sine besteforeldre på Hvasser i tilfelle fødselen skulle sette i gang selv om det fortsatt var en uke til termin. Jeg hadde programmert en del innlegg på bloggen slik at jeg lå en god uke foran, og det er jeg glad for siden både motivasjonen og tiden ikke har strukket helt til for blogging disse to ukene etter fødselen.

Lørdagen startet med en rolig helgefrokost med bare Lars-Erik og meg. Vi sov lenge og benyttet oss av at vi hadde barnevakt i helgen. Hos oss gikk det jo ganske fort forrige gang også så vi var forberedt på en styrtfødsel, derfor var det greit å ha noen til å ta seg av Mali i tilfelle det skulle skje noe. Men siden jeg ikke hadde kjent noe hadde vi avtalt en golfrunde med min bror denne lørdagen. I løpet av frokosten kjente jeg noe som minnet om rier og begynte å ta tiden, en time senere var jeg på vei inn på sykehuset med pressrier og 30 minutter etterpå hadde jeg verdens nydeligste lille gutt på brystet. Den mest fantastiske følelsen i hele verden er å få oppleve å bli foreldre til et lite barn, og vi føler oss kjempeheldige som nå har to små vidunder rundt oss i hverdagen.

 

 

 

 

En veldig stolt storesøster!

Det har også vært utrolig fint å se hvordan mali har tatt imot sin lillebror. Hun strålte av stolthet da hun kom på besøk på sykehuset på søndagen og det første hun gjør når hun komer hjem fra barnehagen erå løpe bort til lille Iver for å gi ham en kos.

Disse par ukene etter fødselen har det vært et rollebytte på kjøkkenet hos oss:) Lars-Erik har disket opp med god mat hver dag, mens jeg enten har ammet eller tatt igjen litt søvn. Jeg skal lage et eget innlegg med Lars-Eriks fantastiske oppskrifter fra denne tiden.

Nå er det bare en uke med “hverdag” igjen før vi skal ha ferie, og det gleder jeg meg veldig til. Forhåpentligvis rekker jeg å legge inn noen innlegg som kommer ut mens vi er på ferie, for jeg har veldig mange oppskrifter liggende som bare venter på å bli delt med dere lesere:) Det jeg gleder meg aller mest til i ferien, utenom å kose meg med familien min, er at vi skal fråtse i bær som vokser rundt hytta på Hvasser, spise mye god sommermat, og at jeg skal unne meg et lite glass vin til middag. Da blir det middag rett etter at lille Iver har spist slik at jeg kan smake vin med god samvittighet;) (Så langt ser det ut til at han har arvet storesøster og sover minst 3-4 timer mellom måltidene!)

Jeg benytter også sjangsen til å ønske dere alle en super sommerferie, med mye matglede og matkos med familie og venner. Det vil komme nye oppskrifter på bloggen i sommer, så bare følg med:)

Hilsen Mariann.

No comments yet.

Leave a Reply