Hjelp meg å bli med i Hellstrøms Hjemmekokklaug!

3. oktober 2012

Diverse

Hei alle lesere! Nå trenger jeg deres hjelp til å få muligheten til å være med i Hellstrøms Hjemmekokklaug. DERE kan hjelpe meg å bli blant de 30 søkerne med flest stemmer, og 6 av disse blir plukket ut av Hellstrøm. Hjemmekokklauget skal bestå av personer som er genuint interessert i å inspirere andre til matglede, og det håper jeg at jeg har klart den tiden jeg har blogget.

Så hvis du har blitt inspirert av mine oppskrifter blir jeg veldig glad om du går inn på linken nedenfor og stemmer på meg. Man kan stemme hver 12. time og har du for eksempel både mobil og pc kan du gi meg stemmer fra begge enheter. Man kan stemme til og med 10 oktober.

Link til konkurransen: http://delta.jernia.no/konkurranse/post/174/mariann-straume

Jeg ser på meg selv som en god kandidat til dette lauget på grunn av at jeg elsker å inspirere andre til både å lage god mat fra bunnen av med gode råvarer, og å ha et større fokus på selve matgleden. Jeg mistenker at selve gleden ved å lage mat blir undervurdert av mange, og ønsker å gi folk et større fokus på nettopp den gleden man har av å lage mat sammen. Hos oss er vi opptatt av å inkludere vår datter på 3 år i matlagingen, men også å ha en ukentlig “voksenmiddag” hvor vi nyter matlagingen over et glass vin og gode samtaler. Dette er kvalitetstid og jeg unner alle et stort fokus på dette.

Så vær så snill å stem på meg!

Hilsen Mariann

No comments yet.

Leave a Reply