Dette er en superrask og kjempegod hverdagsmiddag, eller lunsj for den saks skyld, som smaker kjempegodt. Den anbefales for deg som liker karrismak, for sausen kyllingen vendes inn i smaker godt av karri. Sausen er kjempeenkel og består av creme fraishe, karri, gurkemeie, hvitløk, chilli og mais.
Til to store og en liten trenger du:
- 300 g kyllingfilet i biter
- 1 ss olje til steking
- 4 pitabrød
- 100 g creme fraishe
- 100 g kesam mager
- 3-4 ta karrikrydder
- 1/2 ts gurkemeie
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 75 g mais
- 1/3 rød chilli, finhakket
- 1 grønn paprika i terninger
- litt grønn salat
Stek kyllingen i olje til den er gjennomstekt. Sett på ovnen til pitabrødene.
Bland sammen creme fraishe, kesam, krydder, hvitløk, mais og chilli. Vend kyllingen inn i sausen.
Server pitabrød fylt med kylling i karrisaus, paprika og salatblader.
Vel bekomme!
4. oktober 2012
Frokost og lunsj, Fugl, Kylling