Dette er en sunn, mettende og rask salat med mye godt, og den passer fint både som middag og lunsj.
Til to store og en liten trenger du:
Kremet pasta:
- 200 g pasta (jeg har brukt lumaconi)
- 2 dl lett creme freishe
- 1 dl matfløte
- 2 ss basilikumpesto
- salt og pepper
Salatingredienser:
- 400 g kyllingfilet
- grønn salat
- 1/3 slangeagurk
- 1 neve sukkererter
- 20 minitomater
- 1 søtpaprika
- noen grønne oliven
- 1/2 rødløk
- fetaost
- evt. olivenolje til dressing
Kok opp tørr pasta og la det renne godt av i et dørslag. Hvis du bruker fersk pasta er koketiden kortere. Lag kremen ved å blande matfløte, creme freishe og pesto. Smak til med salt og pepper. Rør dette inn i pastaen.
Stek kyllingfiletene hele og skjær opp i skiver ved servering.
Kutt salatingrediensene og bland sammen. Server salat med pasta og kylling, og gjerne et godt brød til.
Vel Bekomme!
20. oktober 2011
Frokost og lunsj, Pasta, Salater og Grønnsaker