Dette er en sunn, mettende og rask salat med mye godt, og den passer fint både som middag og lunsj.
Til to store og en liten trenger du:
Kremet pasta:
- 200 g pasta (jeg har brukt lumaconi)
- 2 dl lett creme freishe
- 1 dl matfløte
- 2 ss basilikumpesto
- salt og pepper
Salatingredienser:
- 400 g kyllingfilet
- grønn salat
- 1/3 slangeagurk
- 1 neve sukkererter
- 20 minitomater
- 1 søtpaprika
- noen grønne oliven
- 1/2 rødløk
- fetaost
- evt. olivenolje til dressing
Kok opp tørr pasta og la det renne godt av i et dørslag. Hvis du bruker fersk pasta er koketiden kortere. Lag kremen ved å blande matfløte, creme freishe og pesto. Smak til med salt og pepper. Rør dette inn i pastaen.
Stek kyllingfiletene hele og skjær opp i skiver ved servering.
Kutt salatingrediensene og bland sammen. Server salat med pasta og kylling, og gjerne et godt brød til.
Vel Bekomme!