Riskrem er en av de mest tradisjonsrike dessertene i julen, og det er ikke så rart siden det er både godt, raskt og enkelt. Her har du oppskriften på en kjempegod riskrem
Til ca 4 personer trenger du:
- 2 dl kremfløte
- 2 ss sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 450 g kald risgrøt
Rød saus:
- 1 dl rød saft
- 1,5 dl vann
- 1 ss potetmel
- 1 ss kaldt vann til å blande ut potetmelet
Riskrem: Pisk kremfløte, sukker og vaniljesukker til krem og rør inn i risgrøten. Sett i kjøleskapet til den skal serveres.
Saus: Kok opp saft og vann. Visp potetmel med 1 ss kaldt vann og rør inn i saften. Kok opp og ta av platen med en gang. Avkjøl og sett i kjøleskap til servering.
Vel Bekomme!
Tilbaketråkk: Valentinsmeny! En rask 3-retters du kan diske opp med etter jobb på Valentinsdagen 14.februar. Inkluderer overraskelse til slutt;) | MariannMat