Riskrem – med rød saus

Riskrem

Riskrem er en av de mest tradisjonsrike dessertene i julen, og det er ikke så rart siden det er både godt, raskt og enkelt. Her har du oppskriften på en kjempegod riskrem

Til ca 4 personer trenger du:

  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 450 g kald risgrøt

Rød saus:

  • 1 dl rød saft
  • 1,5 dl vann
  • 1 ss potetmel
  • 1 ss kaldt vann til å blande ut potetmelet

Riskrem: Pisk kremfløte, sukker og vaniljesukker til krem og rør inn i risgrøten. Sett i kjøleskapet til den skal serveres.

Saus: Kok opp saft og vann. Visp potetmel med 1 ss kaldt vann og rør inn i saften. Kok opp og ta av platen med en gang. Avkjøl og sett i kjøleskap til servering.

Vel Bekomme!

En tanke om “Riskrem – med rød saus

  1. Tilbaketråkk: Valentinsmeny! En rask 3-retters du kan diske opp med etter jobb på Valentinsdagen 14.februar. Inkluderer overraskelse til slutt;) | MariannMat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *