Pistasjkuler

18. desember 2013

Kaker og Søtsaker

Her er oppskriften på en enkel og veldig god marsipankonfekt. Pistasjnøttene gir en fin gronn farge og smaker godt med sjokolade og marsipan. Hvis du kjøper ferdig marsipan lager du disse i en fei!

 

Til 10 kuler trenger du:

  • 200 g marsipan
  • 100 g melkesjokolade
  • 1 stor neve finhakkede pistasjnøtter

Rull marsipanen til en tykk pølse og del den i 10 like store deler. Form runde kuler av disse og legg de på et fat.

Knekk sjokoladen i små biter og smelt i vannbad eller mikrobølgeovn. Rør godt til du har en jevn og fin sjokolademasse.

Dypp marsipankulene i sjokoladen ved hjelp av teskjeer og dryss over pistasjenøtter. Legg kulene på fatet og gjør det samme med alle sammen. Settes i kjøleskap.

Tips! Legg disse herlige kulene i en gavepose og gi til noen du er glad i. Lag gjerne disse kjempegode marsipankulene med pasjonsfruk og hvit sjokolade også.

Kos deg!

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply