MarsipanKonfekt med Sjokolade og Jordbærstrø

15. desember 2011

Diverse, Kaker og Søtsaker

Disse er veldig enkle og utrolig gode, i alle fall hvis du liker marsipan. Disse er en av mine absolutte favoritter og blir garantert en del av julekosen vår. De er også fine å ha som en del av en dessert, som for eksempel da vi hadde 4-stjerners middag og hadde disse som en del av en petit-four dessert.

Til disse kjempegode konfektene trenger du:

  • marsipan (jeg brukte odense med 50% mandler)
  • Mørk kokesjokolade
  • frossne jordbær
  • eplejus
  • sukker
  • rød konditorfarge
  • hakkede mandler

Form runde kuler av marsipanen og dypp i smeltet sjokolade. Rull marsipankulen i sukker som du har farget med konditorfarge før sjokoladen er tørket og legg på et fat i kjøleskapet til den har tørket.

Vel Bekomme!

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. De syv (konfekt)-slagene! | MariannMat - 21. desember 2011

    […] Disse er kjempegode for marsipanelskeren, og er derfor laget mye her hvor det bor tre av dem;) Oppskriften på disse finner du her. […]

Leave a Reply