Disse er veldig enkle og utrolig gode, i alle fall hvis du liker marsipan. Disse er en av mine absolutte favoritter og blir garantert en del av julekosen vår. De er også fine å ha som en del av en dessert, som for eksempel da vi hadde 4-stjerners middag og hadde disse som en del av en petit-four dessert.
Til disse kjempegode konfektene trenger du:
- marsipan (jeg brukte odense med 50% mandler)
- Mørk kokesjokolade
- frossne jordbær
- eplejus
- sukker
- rød konditorfarge
- hakkede mandler
Form runde kuler av marsipanen og dypp i smeltet sjokolade. Rull marsipankulen i sukker som du har farget med konditorfarge før sjokoladen er tørket og legg på et fat i kjøleskapet til den har tørket.
Vel Bekomme!
Trackbacks/Pingbacks
[…] Disse er kjempegode for marsipanelskeren, og er derfor laget mye her hvor det bor tre av dem;) Oppskriften på disse finner du her. […]