Nyttårsbord med Matbloggkollegaer

8. februar 2014

Diverse

Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-5Her er vi på nyttårsbord med hyggelige kollegaer fra Matbloggsentralen. Begivenheten foregikk i matmekkaet Mathallen på Kulinarisk Akademi hvor vi fikk faglig påfyll av Rob Roy; en av kokkene på KA. Vi lærte om mattilberedelse med Sous Vide og Espuma, noe jeg lenge har tenkt jeg skal investere i. Inspirasjonen fra i går “boostet” trangen til å investere i dette og du skal ikke se bort ifra at det kommer noen oppskrifter med  espuma-teknikk etterhvert fra både min og de andre matbloggene:)

Vi fikk mange gode smaksprøver, og etterpå var det vi som skulle til pers. Vi tilberedte mye av maten vi selv skulle spise senere (dog, det skal sies av vi fikk ingrediensene servert på et sølvfat så det var godt tilrettelagt og godt med rom for skravling). Så fikk vi beskjed om å sette os til pent dekket bord, mens Rob Roy og hans assistenter serverte oss fem retter som smakte kjempegodt.

 

Nedenfor er noen bilder av den gode maten vi koste oss med denne kvelden og link til matbloggsentralen og de andre matbloggerne som var til stede.

Nyttårsbord KA_Marbloggsentralen Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-3 Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-4 Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-6 Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-7 Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-8 Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-9 Nyttårsbord KA_Matbloggsentralen-10

 

http://www.matbloggsentralen.no/

http://www.matpaabordet.com/

http://kjoekkentjeneste.blogspot.no/

http://www.kitchnqueen.com/

http://altgodt.no/

http://trinesmatblogg.no/

http://www.idefull.no/

http://ceciliesmat.no/about/

http://lizasmatverden.blogspot.no/

http://frutimian.no/

http://olivenogsjokolade.com/

http://nordicdiner.net/

http://bollefrua.wordpress.com/

 

No comments yet.

Leave a Reply