Familieforøkelse, mammapermisjon og matlaging

9. juli 2016

Ukategorisert

Her kommer en oppdatering fra denne fronten hvor det har skjedd en del de siste ukene. Som mange småbarnsfamilier kjenner seg igjen i har våren vært fylt opp av sommeravslutninger på skole, barnehage og fritidsaktiviteter, i tillegg til innspurt på jobb (for de fleste før sommerferien, og for meg før en lang permisjon) og andre sosiale arrangement som 17-mai, hage/gatefester, konfirmasjoner og dugnader. I tillegg har vi hatt bursdagsfeiring for Iver som ble 3 år. Heldigvis valgte vi å feire bursdagen til Iver 4 dager før selve dagen, for lillesøster Eira valgte nemlig å melde sin ankomst akkurat på samme dag som Iver kom til verden for 3 år siden.

Dette er mye av årsaken til at det har blitt mindre blogging denne våren. Forhåpentligvis vil det bli mer blogging det kommende året siden jeg har mange måneder med mammapermisjon foran meg. Planen er å få bedre tid til å være kreativ på matfronten, samtidig skal jeg kose meg med turgåing og cafèbesøk med venninner som også er i mammapermisjon. Planen er rett og slett å gjøre akkurat det jeg vil og bare kose meg med det lille nurket jeg er så heldig å ha fått:)

Nå skal hele familien ha 4 uker ferie og det vil komme noen tips til nye oppskrifter innimellom i ukene fremover. Så vil jeg ønske dere alle en riktig god sommer! Nyt fridagene og kos dere!

Hilsen Mariann

No comments yet.

Leave a Reply