Vaniljeis med Rabarbrakompott

Enklere enn dette er det vanskelig å få det, i alle fall hvis du har tilgang på frisk rabarbra. Kompotten tar deg ca 5 minutter å lage og smaker himmelsk både varm og kald. Vaniljeis servert med varm rabarbrakompott er en perfekt sommerdessert for både store og små.

Til denne superenkle desserten og ca 4 personer trenger du:

  • 2 stilker rabarbra i terninger
  • 4 ss sukker
  • saften fra 1/2 lime
  • en god vaniljeis

Kok opp rabarbraterninger, sukker og lime i en kjele. La det småkoke i ca 5 minutter. Server vaniljeis med varm rabarbrakompott.

God Sommer!

2 tanker om “Vaniljeis med Rabarbrakompott

    1. MariannMat Innleggsforfatter

      Hei M a:)
      Ja denne kan også fryses. jeg har ikke prøvd det selv, men det er helt sikkert som med annet syltetøy.

      Mvh,
      Mariann

      Svar

Legg igjen en kommentar til MariannMat Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *