Vaniljeis med Rabarbrakompott

Enklere enn dette er det vanskelig å få det, i alle fall hvis du har tilgang på frisk rabarbra. Kompotten tar deg ca 5 minutter å lage og smaker himmelsk både varm og kald. Vaniljeis servert med varm rabarbrakompott er en perfekt sommerdessert for både store og små.

Til denne superenkle desserten og ca 4 personer trenger du:

  • 2 stilker rabarbra i terninger
  • 4 ss sukker
  • saften fra 1/2 lime
  • en god vaniljeis

Kok opp rabarbraterninger, sukker og lime i en kjele. La det småkoke i ca 5 minutter. Server vaniljeis med varm rabarbrakompott.

God Sommer!

2 tanker om “Vaniljeis med Rabarbrakompott

    1. MariannMat Innleggsforfatter

      Hei M a:)
      Ja denne kan også fryses. jeg har ikke prøvd det selv, men det er helt sikkert som med annet syltetøy.

      Mvh,
      Mariann

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *