Dette er en kjempegod og veldig rask pastarett som du fint rekker å lage i hverdagen. Beregn ca 20 minutter på denne retten og du har en kjempegod og sunn middag på bordet.
Til to store og en liten trenger du:
- 350 g fersk tagliatelle
- 200 g minitomater (vær kritisk til tomatvalg da dette gjør mye av retten)
- 75 g fetaost i terninger
- 1 potte basilikum
- 4 ss olivenolje
- grovt havsalt
- sort pepper
- brød til servering
Kok opp rikelig med saltet vann og ha i litt olivenolje. Vent med å legge i den ferske pastaen til rett før servering siden denne tar bare 3-4 minutter.
Vask og del tomatene i passe store biter, kutt fetaosten i terninger og grovhakk basilikumbladene. Bland dette sammen i en stor skål og rør inn olivenolje, salt og pepper.
Leg gi den ferske pastaen og kok den al dente. Tagliatelle tar maks fire minutter. hell av vannet i et dørslag og legg pastaen raskt over i salaten og vend den inn.
Server med en gang, gjerne med et godt brød og ekstra olivenolje til:)
Vel Bekomme!