Tagliatelle med Tomat, Basilikum og Fetaost

2. januar 2013

Pasta

Dette er en kjempegod og veldig rask pastarett som du fint rekker å lage i hverdagen. Beregn ca 20 minutter på denne retten og du har en kjempegod og sunn middag på bordet.

Til to store og en liten trenger du:

  • 350 g fersk tagliatelle
  • 200 g minitomater (vær kritisk til tomatvalg da dette gjør mye av retten)
  • 75 g fetaost i terninger
  • 1 potte basilikum
  • 4 ss olivenolje
  • grovt havsalt
  • sort pepper
  • brød til servering

Kok opp rikelig med saltet vann og ha i litt olivenolje. Vent med å legge i den ferske pastaen til rett før servering siden denne tar bare 3-4 minutter.

Vask og del tomatene i passe store biter, kutt fetaosten i terninger og grovhakk basilikumbladene. Bland dette sammen i en stor skål og rør inn olivenolje, salt og pepper.

Leg gi den ferske pastaen og kok den al dente. Tagliatelle tar maks fire minutter. hell av vannet i et dørslag og legg pastaen raskt over i salaten og vend den inn.

Server med en gang, gjerne med et godt brød og ekstra olivenolje til:)

Vel Bekomme!

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply