Pølsesnadder med Tagliatelle, Tomater og Pesto

21. januar 2013

Pasta

Her kommer en rask hverdagsrett som egner seg godt for små barnemunner. Den går raskt å lage og er også spennende å putte i matpakka neste dag hvis du får rester.

Til to store og en liten trenger du:

  • 250 g fersk tagliatelle eller annen båndpasta
  • 6 pølser i skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stor håndfull små gule tomater
  • 1 stor håndfull små røde tomater
  • 1 neve fersk basilikum, grovhakket
  • 3 ss basilikumpesto
  • godt salt

Stek pølsebitene i olje eller smør til de er gylne. Vask og kutt tomatene i passe store biter og bland med basilikum. Ha pesto i en stor bolle og eventuelt spe den ut med litt olivenolje om nødvendig. Kok opp rikelig med vann og kok pastaen etter anvisning på pakken. Bruker du fersk pasta skal den ikke koke mer enn 3-4 minutter. Hell av vannet og ha pastaen umiddelbart i skålen med pesto og vend den inn i pastaen. Vend forsiktig inn tomat- og basilikumblandingen og pølsebitene.

Server gjerne med godt brød.

Vel Bekomme!

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply