Hvis du vil ha en kjapp og enkel middag eller en god lunsj bør du prøve denne. Den er veldig enkel, og smaker kjempegodt!
Til to store og en liten trenger du:
- 2-3 kyllingfileter
- 5 pitabrød
- 3-4 ss tomatpesto
- salt og pepper
- 2 ss sitronsaft
- 2 stilker vårløk
- noen agurkskiver
- frisk kruspersille
- noen skiver tomater
- avocado
- yogurt naturell
Kutt kyllingen i passe store biter og stek i pannen til de er gjennomstekt. Bland inn tomatpesto, salt, pepper og sitronsaft. Kutt de andre salatingrediensene mens pitabrødene tilberedes etter anvisning på pakken. (Tips! Fukt et stykke matpapir og “knørve” det sammen under vannet. Legg det fuktige papiret rundt pitabrødene. På denne måten blir de litt som ferske og nystekte pitabrød).
Del pitabrødene i to og fyll de med kylling og det øvrige fyllet. Yogurt naturell smaker kjempegodt til.
Vel Bekomme!
18. april 2012
Frokost og lunsj, Fugl, Kylling