Enchiladas med Kylling

18. oktober 2011

Fugl

Her kommer en meksikansk klassiker som smaker kjempegodt. Vi har nå innført den faste texmex-fredagen vår igjen etter noen måneders pause med sommermat. Dette er en god variasjon til tacoen og faller helt sikkert i smak hvis du er glad i meksikansk mat. De er like raske å lage som taco, spesielt hvis du gjør som jeg gjorde denne gangen; kjøper en ferdig dinnerkit og tilsetter ditt meksikanske favorittilbehør. Ta en titt på den korte handlelisten og gled deg til en kveld i sofakroken.

 

Til to personer trenger du:

  • 300 g kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 Enchiladas dinnerkit (maistortilla, kryddermiks, tomatsaus)
  • 3 store never revet hvitost
  • 1/4 agurt i biter
  • 1/2 boks lettrømme
  • 1/2 løk
  • 2 tomater i biter
  • Guacamole

Skjær kyllingen i mindre biter og stek i olje på varm panne. Tilsett den ene posen tomatsaus og 2/3 av hvitosten. Rør sammen og la det småputre i 5 – 10 minutter. Legg kyllingblandingen i en stripe midt på hver maistortila og rull sammen. Legg med skjøten ned i en smurt ildfast form. Hell den andre posen tomatsaus over og legg resten av osten over til slutt. Sett i ovnen og bak i 15 minutter på 200 °C.

Server med agurk, løk, tomat, lettrømme og guacamole.

Vel Bekomme!

 

 

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lars-Eriks fantastiske Guacamole | MariannMat - 5. november 2011

    […] Prøv denne guacamolen til for eksempel burritos eller enchiladas. […]

Leave a Reply