Kylling Enchiladas

Her kommer en rask og kjempegod meksikansk enchiladas som passer like godt til hverdags som til helg. Den er laget på ca 25 minutter, inkludert 10 min gratinering i ovnen, så denne er super hvis du er i tidsklemma, er glad i meksikanske smaker, og ikke vil tilbringe mer tid på kjøkkenet enn nødvendig.

Til 4 tortillalefser trenger du: (beregn 1 – 2 per person)

  • 4 tortillalefser
  • 2 kyllingfileter i strimler
  • 1 ss olivenolje
  • 1 rødløk
  • 2 små søtpaprika
  • 1 grønn paprika
  • 3 stilker vårløk
  • 1 jalapeño
  • 1 hjertesalat (kan sløyfes)
  • 1 dl rømme el. creme fraishe
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ts paprikakrydder
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts fennikelfrø
  • 4 never revet hvitost
  • salt og pepper
  • tomatsalsa
  • frisk koriander
  • nachoships

Sett ovnen på 200 °C. Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og legg de i ovnen et par minutter, eller ha de i microbølgeovnen i 1 minutt til de blir varme og myke.

Stek kyllingfileten i olje til den er gjennomstekt. Tilsett hvitløk og krydder, og litt vann. Tilsett paprika, jalapeno, rødløk og vårløk, og la det surre i 5 minutter. Fordel blandingen på de 4 tortillaene og rull de sammen, før du legger de i en ildfast form. Strø revet ost, salt og pepper over, og gratiner i ovnen i ca 10 minutter.

Server kylling enchiladas med tomatsalsa, rømme, og frisk koriander. Server gjerne litt nachoships ved siden av. Hold gjerne av litt av vårløken til pynt.

Vel Bekomme!

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply