Kylling Arrabiata

13. juni 2012

Fugl, Kylling, Pasta

Dette er en super hverdagsmiddag som passer hvis du liker mat med litt chillismak. Kylling og pasta er i seg selv sikre vinnere, og her får du pasta med en litt annerledes vri enn man kanskje er vant til – selv om pasta arrabiata er en velkjent rett både i og utenfor Italia. Denne er både god og rask og anbefales på det sterkeste som en super hverdagsmiddag. Er du redd for at chillien skal bli for sterk for de små, er det bare å holde av litt pasta naturell før du blander resten inn i sausen.

Til to store og en liten trenger du:

  • 350 g kyllingfilet
  • salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • en god og fyldig balsamicodressing
  • basilikum til pynt

Penne Arrabiata:

  • 250 g penne
  • 1 gul løk, finhakket
  • 1 pakke grovhakkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1-2 røde chillier, finhakket
  • 3 ss bladpersille
  • salt og pepper
  • parmesan

Gni kyllingfiletene inn med salt og pepper og stek de i middels varm panne med litt olivenolje til de er gjennomstekte. Kok opp pastaen etter anvisning på pakken.

Fres hvitløk, løk og chilli i litt olje i en panne. Tilsett tomatene og la det småputre til pastaen er ferdig kokt. Bland inn persille og smak til med salt og pepper.

Sil av vannet på pastaen og rør inn pastaen i sausen.

Server kyllingfilet med penne arrabiata, balsamico og frisk basilikum. Riv litt parmesan på toppen og du har et supergodt hverdagsmåltid i boks:)

Vel bekomme!

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply