Parmaskinke med Ricotta, Basilikum og Penne

19. januar 2012

Nasjonalitet, Pasta

Dette er en veldig enkel og kjempegod rett for deg som liker smaken av Italia! Den er laget på 20 minutter så denne kan du trygt legge opp til i en hektisk hverdag.

Til to store og en liten trenger du:

  • 250 g pasta penne
  • 8 – 10 tynne lange skiver parmaskinke
  • 250 g ricotta
  • 1 stor neve frisk basilikum
  • salt og pepper
  • 15-20 små tomater
  • 2-3 ss basilikumpesto
  • parmesan

Kok opp pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet og rør inn basilikumpesto. Kutt tomatene i to og bland inn i pastaen.Bland sammen ricotta, grovhakket frisk basilikum og satt og pepper. Fyll parmaskinkene med ricottaosten og rull sammen.

Server pasta penne med parmaskinke fylt med ricotta og basilikum. Riv litt parmesan over og nyt!

Vel Bekomme!

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply