Her kommer nok en italiensk pastarett som er utrolig god og kjemperask å tilberede. Den tar like lang til som det tar å koke pasta, og har smaksgaranti for både store og små.
Til to store og en liten trenger du:
- 250 g fullkornsspaghetti
- 1 ss olivenolje
- 150 g prosciutto crudo
- 70 g ruccola (en liten pose)
- 15 – 20 små tomater
- 1 boks ricotta (250 g)
- salt og pepper
- parmesan
- frisk basilikum
- godt brød
Kok opp vann og tilbered spaghettien etter anvisning på pakken. I mellomtiden vasker og grovhakker du ruccolaen. Bland ruccola med ricotta og rør inn litt salt og pepper. Kutt tomatene i to. Hell av vannet til spaghettien og rør inn olje. Rør så inn ricottablandingen og tomatene.
Server pastablandingen med prosciutto crudo, frisk basilikum, nyrevet parmesan og et godt brød.
Vel Bekomme!
20. februar 2012 at 20:07
Jeg og Knut lagde denne til middag i dag! Supergodt og veldig enkelt. 🙂 vi som er løkomane la til en halv rødløk også, smakte bra!
21. februar 2012 at 15:52
Så bra:) Løk er helt sikkert kjempegodt til. Mariann:)