Fullkornspasta med Prosciutto, Ricotta og Ruccola

20. februar 2012

Nasjonalitet, Pasta

Her kommer nok en italiensk pastarett som er utrolig god og kjemperask å tilberede. Den tar like lang til som det tar å koke pasta, og har smaksgaranti for både store og små.

Til to store og en liten trenger du:

  • 250 g fullkornsspaghetti
  • 1 ss olivenolje
  • 150 g prosciutto crudo
  • 70 g ruccola (en liten pose)
  • 15 – 20 små tomater
  • 1 boks ricotta (250 g)
  • salt og pepper
  • parmesan
  • frisk basilikum
  • godt brød

Kok opp vann og tilbered spaghettien etter anvisning på pakken. I mellomtiden vasker og grovhakker du ruccolaen. Bland ruccola med ricotta og rør inn litt salt og pepper. Kutt tomatene i to. Hell av vannet til spaghettien og rør inn olje. Rør så inn ricottablandingen og tomatene.

Server pastablandingen med prosciutto crudo, frisk basilikum, nyrevet parmesan og et godt brød.

Vel Bekomme!

, , ,

2 Responses to “Fullkornspasta med Prosciutto, Ricotta og Ruccola”

  1. Trine Says:

    Jeg og Knut lagde denne til middag i dag! Supergodt og veldig enkelt. 🙂 vi som er løkomane la til en halv rødløk også, smakte bra!

    Reply

Leave a Reply to MariannMat