Dett er en enkel og veldig god pastamiddag som egner seg godt til kjapp hverdagsmat. Ingredienslisten er kort og du har en knallgod middag på 1-2-3.
Til to store og en liten trenger du:
- ca 200 g spaghetti (se anvisning på pakken)
- 150 g serranoskinke
- frisk basilikum
- vellagret parmesan
- et godt brød som for eksempel cognac- og løkbrød.
Kremet appelsinsaus:
- 2 ss smør
- 1 ss hvetemel
- 2 dl melk
- 1 dl appelsinjus
- 1/2 ts malt muskatt
- salt og hvit pepper
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Lag saus ved å smelte smør og jevne ut med hvetemel. Tilsett melk og jus og kok opp. La det smpkoke i 5-10 minutter. Tilsett muskat. Smak til med salt og hvit pepper.
Når spaghettien er ferdigkokt heller du av overflødig vann og blandr inn den kremede appelsinsausen.
Server spaghetti i kremet appelsinsaus med serranoskinke, frisk basilikum, nyrevet parmesan og et godt brød til.
Vel Bekomme!