Tacopizza med Salsa

13. oktober 2011

Farsemat, Pizza

Pizza med tacosmak kan ikke slå feil, i alle fall ikke om du liker tacosmaken. Denne er enkel og god og fungerer like godt til hverdag som til helgekos. og hvis det blir noe til overs er det jo veldig godt å ha pizza til lunsj neste dag, eller å putte den i fryseren til en dag du har dårlig tid.

Til en pizza trenger du:

 

Pizzabunn:

  • 150 g hvetemel
  • 1/4 pk. gjær
  • 0,5 dl lunkent vann
  • 1 ts olivenolje
  • 1 ts salt

Fyll:

  • 250 g karbonadedeig
  • 1/2 pose tacokrydder
  • 1 liten boks tomatpuré
  • 3 store never revet norvegia
  • litt nachos
  • 1 stor tomat i skiver
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 grønn paprika
  • Salsa som tilbehør

Lag pizzabunnen eller kjøp ferdig pizzabunn og sett på ovnen på 300 °C. Kjevle deigen til en passende pizzabunn. Stek kjøttet og krydre med tacokrydder. Ha på litt vann om nødvendig. Legg på fyllet. Jeg la på fyllet i den rekkefølgen jeg har skrevet ovenfor. Stek pizzaen i 5-7 minutter. Server tacopizza med salsa og kos deg!

Vel Bekomme!

 

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Meksikansk HotPizza | MariannMat - 11. januar 2012

    […] mat. Men hvis du ikke er så glad i sterk mat anbefaler jeg en mildere variant som for eksempel Tacopizza i stedenfor […]

Leave a Reply