Skogsbærpai med Hvit Sjokolade

10. oktober 2014

Dessert

Skogsbærpai med Hvit SjokoladeMmm…!! Mer er det ikke å si om denne oppskriften! Bortsett fra SUPERRASK!

Til en passe stor pai trenger du:

  • skogsbærblanding (gjerne den frossne blandingen i frysedisken, men bruk gjerne ferske bær også)
  • 100 g hvit sjokolade
  • 1 ss sukker
  • 1 ts sitronskall (kan sløyfes)
  • fersk mynte (kan sløyfes)

Søt paideig:

  • 100 g hvetemel
  • 100 ss melis
  • 100 g smør, romtemperert

Bland sammen ingrediensene til paideigen til du har en jevn fin deig. Sett deg kaldt ca 20 minutter.

Hell bærene i en ildfast form. Dryss over litt sukker og litt sitronskall (bruk et microplane eller fint rivjern til dette). Smuldre paideigen over før du steker den i ovnen ca 15-20 minutter på 170 grader. Til paideigen er gyllen og fin. Smuldre over hvit sjokolade rett før servering på varm pai.

Vel Bekomme!

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply