Mmm…!! Mer er det ikke å si om denne oppskriften! Bortsett fra SUPERRASK!
Til en passe stor pai trenger du:
- skogsbærblanding (gjerne den frossne blandingen i frysedisken, men bruk gjerne ferske bær også)
- 100 g hvit sjokolade
- 1 ss sukker
- 1 ts sitronskall (kan sløyfes)
- fersk mynte (kan sløyfes)
Søt paideig:
- 100 g hvetemel
- 100 ss melis
- 100 g smør, romtemperert
Bland sammen ingrediensene til paideigen til du har en jevn fin deig. Sett deg kaldt ca 20 minutter.
Hell bærene i en ildfast form. Dryss over litt sukker og litt sitronskall (bruk et microplane eller fint rivjern til dette). Smuldre paideigen over før du steker den i ovnen ca 15-20 minutter på 170 grader. Til paideigen er gyllen og fin. Smuldre over hvit sjokolade rett før servering på varm pai.
Vel Bekomme!