Her kommer en ny sildevariant som egner seg godt på frokost og brunsjbordet i julen. Denne er også kjempeenkel å lage og står seg en uke i kjøleskapet.
Til et lite glass trenger du:
- 2 sildefileter
- melk
- 1/2 grønt eple i små biter
- 0,5 ss eplecidereddik
- 1 ss rapsolje
- 1,5 dl rømme
- 1/2 ss sukker
- 1/2 ts dijonsennep
- salt og pepper
Legg sildefiletene i melk et par timer i kjøleskap for å trekke ut litt av saltet. Napp ut eventuelle store bein i fileten, tørk av den og del den i passe store biter.
Bland sammen de andre ingrediensene og vend inn sildebitene til slutt. Ha sildeblandingen i et rent og tørt glass med tett lokk og oppbevar i kjøleskapet.
Vel bekomme!
Tips! Hvorfor ikke gi denne bort i gave?
11. desember 2012
Fisk og Skalldyr