Her kommer en rask og enkel grillmiddag for deg som liker smaker fra middelhavet.
Til 4 personer trenger du:
- 750 g svinefilet
- salt og pepper
- rapsolje
- 400 g tørket pappardelle (evt annen båndpasta)
- 8 reddikker, i løvtynne skiver
- 16 små tomater, delt i to
- 100 g fetaost
- 8 ss basilikumpesto
- 8 ss olivenolje
- 4 ss balsamico
- basilikumtopper
Gni svinefileten inn med olje, salt og pepper og grill på høy varme til du har en fin grillskorpe. grill videre på indirekte varme til kjærnetemperaturen er 70 grader. La kjøttet hvile litt før du skjærer i det.
Kok opp vann og kok pastaen til den er al dente. Prøv gjerne å lag pastaen selv ved å følge oppskriften her.
Sil av vannet til pastaen og legg på serveringsfat sammen med fine skiver av svinefileten. Fordel tomater, reddikkskiver, smuldret fetaost og basilikumpesto over retten. Ha over litt balsamico og olivenolje før du pynter med litt frisk basilikum til slutt.
Vel Bekomme!
19. juli 2016
Ukategorisert