Her kommer en litt annerledes og god potetsalat som er utmerket tilbehør til både fisk, kylling og rødt kjøtt. Enkel er den også!
Til 4 personer trenger du:
- 15-20 amandinepoteter (eller andre små nypoteter)
- 4 stilker vårløk, delt i små biter
- 1 rødt eple, renset og delt i terninger
- 4 ss fersk dill
- 2 stk appelsiner, fileterte båter
- 4 ss basilikumpesto
- 2 ss akasiehonning
- 2 ss olivenolje
- sitronsaft fra 1/2 sitron
- salt og pepper
Forkok potetene i 5 minutter. Hell av vannet og damp av. Legg de i en aluminiumsbakk og vend de godt inn i olje, honning, salt og pepper og grill de videre til de er møre og fine. Ca 10-15 minutter.
Bland sammen vårløk, eple, dill, appelsinfiletene (du kan også bare skjære appelsinen i biter), olivenolje, sitronsaft og salt og pepper.
Når potetene er ferdig grillet vender du de inn i basilikumpestoen før du vender de sammen med resten av salaten.
Server sammen med fisk eller kjøtt og nyt sommeren!
Vel Bekomme!
21. juli 2016
Salater og Grønnsaker