Fisk står igjen på menyen hos oss og denne gangen er det grillet ørret. Denne salaten er en lett sommerrett som er både enkel, smakfull og mettende.
Til 2 store og en liten trenger du:
- 300 g ørretfilet
- en god porsjon grønn salat
- 1 boks kikerter
- 1 porsjon gnocchi
- 5 redikk
- 10 små tomater
- 1 neve sukkererter
Avocadokrem:
- 1/2 avocado
- 1 dl kesam
- 1 ss kaldpresset olivenolje
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss eplecidereddik
- 1 fedd hvitløk
- salt og pepper
Lag avocadokremen ved å legge alle ingrediensene i en blender eller i en skål og bruk stavmikser. Miks på høy hastighet til en luftig konsistens. Smak til med salt og pepper.
Kutt salatingrediensene og ha gnocchi, sukkererter og gnocchi i salatskålen. Grill ørretfiletene og server med gnocchisalat og avocadokrem, og gjerne med et godt brød til.
Vel bekomme!
28. juli 2011
dressinger og marinader, Fisk og Skalldyr, Salater og Grønnsaker, Sauser