Sambapølser med Paprikapesto, bakte Tomater, Pasta og Spinat

9. januar 2013

Farsemat

Dette er en rask og god hverdagsrett som du lager i en fei. Paprikapestoen kan du lage på forhånd eller bytt den ut med tomatpesto om du vil. Pølsene trenger ikke være sambapølser, men jeg anbefaler en litt krydret røkt pølse. Disse pølsene kjøpte jeg hos Strøm-Larsen som er en av slakterene i nærheten, men du kan godt bruke noen av de litt mer spennende pølsene på matbutikken.

Til to store og en liten trenger du:

  • 300 g røkte krydder/chillipølser
  • paprikapesto
  • spaghetti
  • salt
  • pepper
  • godt med olivenolje
  • 1/2 sitron saften
  • 40 g frisk babyspinat
  • Timian

Bakte tomater:

  • 4-5 solmodne tomater delt i to
  • litt revet hvitost
  • salt og pepper
  • olivenolje

Vask og del tomatene i to før du legger de i en ildfast form. Ha over litt olivenolje, salt og pepper og et dryss hvitost. Gratiner i ovn på 200 grader i 15 minutter.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn olivenolje, salt og pepper, og sitronsaft. legg på frisk spinat og sett på lokket.

Varm pølsene raskt i en panne og server med pastaen, paprikapesto og de bakte tomatene. Pynt med litt frisk timian.

Vel Bekomme!

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply