Vårløkdressing

Grillsesongen er over oss for lenge siden og denne vårløkdressingen smaker veldig godt til grillet kjøtt. Den er enkel å lage og holder seg et pardager i kjøleskapet slik at du kan ha glede av den til flere middager.

Til ca 3 dl dressing trenger du:

  • 2 dl creme fraiche
  • 3 ss majones
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts eplecidereddik
  • 2 små stilker vårløk (bruk hele stilken)
  • salt og pepper

Vask og kutt vårløken i små ringer. Bland creme fraiche, majones, eplecidereddik, presset hvitløk og smak til med salt og pepper. Bland til slutt inn vårløken. La den stå litt i kjøleskap før servering.

God Sommer!

,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Basilikumpølser med spekeskinke og tilbehør | MariannMat - 14. juli 2011

    […] MariannMat Gourmetmat til hverdag og fest Hopp til innhold HjemLitt om meg ← Vårløkdressing […]

Leave a Reply