Her er en klassisk forrett med en veldig god rekesalat. Denne serveres ofte med ferdigkjøpt rekesalat, men det er veldig enkelt å lage en god rekesalat selv også. Lag gjerne rikelig så har du pålegg et par dager i kjøleskapet også:)
Til seks forretter trenger du:
- 3 modne avocadoer (de skal har sortrødt skall og gi litt etter når du trykker på knoppen der stilken har sittet fast)
- 100 g håndpillede reker
- 2 ss majones
- 2 ss creme fraiche
- 2 ss hakket gressløk
- 2 ss hakket dill
- 2 ss finhakket sylteagurk
- salt og pepper
Bland sammen majones og creme fraiche og rør inn urter, salt og pepper, og sylteagurk. Vend inn pillede reker. Del avocadoene i to på langs og fjærn steinen. Fyll alle de seks halve avocadoene med rekesalaten og topp med friske urter og litt nykvernet pepper.
Vel Bekomme!