Tomataioli

Dette er en super aioli å ha i sommerens basislager. Den passer ypperlig til grillmat og til fisk og skalldyr. Den er enkel å lage og kan lagres i ca. en uke i kjøleskap.

Til en porsjon som på bildet trenger du:

  • 2 dl majones
  • 2 ss tomatpuré
  • 3 ss hakket soltørket tomat
  • 1 fedd presset hvitløk
  • salt og pepper

Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Bruk med en gang eller lagre i et egnet glass.

5 tanker om “Tomataioli

  1. Tilbaketråkk: Sitronmarinert Ishavsrøye med søtpotet, tomataioli, ertesalat og lodderogn. | MariannMat

  2. Trine :)

    Fantastisk! Lagt til i favoritter 🙂 Og hvem vet, kanskje jeg prøver meg på noen av oppskriftene dine?

    Svar
  3. Tilbaketråkk: Enkelt basislager til sommermaten – vinaigrette, marinade og fyldig dressing. | MariannMat

  4. Tilbaketråkk: Sitronmarinert Isgalt, på en seng av asparges og søtpotetmos, spekeskinke, vårløk og tomataioli | MariannMat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *