Dette er en super aioli å ha i sommerens basislager. Den passer ypperlig til grillmat og til fisk og skalldyr. Den er enkel å lage og kan lagres i ca. en uke i kjøleskap.
Til en porsjon som på bildet trenger du:
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Bruk med en gang eller lagre i et egnet glass.
Tilbaketråkk: Sitronmarinert Ishavsrøye med søtpotet, tomataioli, ertesalat og lodderogn. | MariannMat
Fantastisk! Lagt til i favoritter 🙂 Og hvem vet, kanskje jeg prøver meg på noen av oppskriftene dine?
Tusen takk!
Tilbaketråkk: Enkelt basislager til sommermaten – vinaigrette, marinade og fyldig dressing. | MariannMat
Tilbaketråkk: Sitronmarinert Isgalt, på en seng av asparges og søtpotetmos, spekeskinke, vårløk og tomataioli | MariannMat