Tacopannekaker

4. september 2012

Farsemat

Dette er så enkelt som det høres ut som og faktisk veldig godt. Mange dropper pannekakemiddagen fordi det ikke akkurat er det sunneste man kan spise. Samtidig er pannekaker utrolig godt og barnas favoritt i mange hjem, så her kommer en pannekakevariant som er både sunnere og smaker kjempegodt. Hvis man tenker etter er det jo ingrediensmessig svært liten forskjell på en pannekake og en tortillalefse, så det er ikke så rart som mange kanskje tenker:)

Til to store og en liten trenger du:

Stek karbonadedeig og tilsett tacokrydder og 1/2 dl vann. La dette småputre noen minutter. Stek pannekakene og hold de varme mellom to tallerkener.

Kutt agurk, tomater og løk i små biter og legg de i hver sin skål. Riv osten. Skyll og riv salaten i små biter, og la den renne av i et dørslag. Legg ost, salat, kjøtt, mais, rømme, guacamole og salsa i hver sin skål.

Så er det bare å fylle pannekakene med tacoingrediensene og nyte en bedre pannekakemiddag. Så er det selvfølgelig lov å ta en ekstra pannekake med sukker og syltetøy til dessert;)

Vel Bekomme!

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply