Quesedilla med Parmaskinke, Mozzarella og Basilikum

16. juni 2012

Småmat og Snacks

Dette er en av de raskeste, beste og enkleste smårettene jeg vet om. Det tar deg 10 minutter å lage og 2 minutter på grillen, og du har en kjempefin lett middag, piknikmat, tapasrett eller delrett til koldtbordet. De er perfekte å lage ferdig på forhånd og bare legge på grillen rett før de skal spises. Legg de på rist eller på et tørt håndkle når de er ferdig stekt så de holder på sprøheten.

Til 4 tortillalefser (16 små biter) tregner du:

  • 4 tortillalefser
  • 125 g mozzarella, i skiver
  • 6 skiver parmaskinke
  • 2 store tomater i skiver
  • 4 ts basilikumpesto
  • 1 stor neve basilikum
  • salt og pepper

Sett grillen på middels varme.

Fordel halvparten av mozzarellaen på den halve delen av tortillalefsene. Fordel parmaskinken over osten før du legger et lag tomater på skinken. Deretter et nytt lag med mozzarella før du fordeler den friske basilikumen over osten igjen. Smør en teskje basilikumpesto på den andresiden av tortillaene og brett over den delen med fyllet.

Grill quesedillaene lett på hver side til osten har smeltet. Serveres varme.

Tips! Server nygrillede quesedilla til gjestene etter hvert som de kommer, det er en perfekt forrett eller aperitiff:)

Vel Bekomme!

, , , , , , ,

2 Responses to “Quesedilla med Parmaskinke, Mozzarella og Basilikum”

  1. Divamamma Says:

    Det der så deilig ut:)

    Spørs om det må testes ut på neste grill runde:)

    Reply

Leave a Reply to Divamamma