
Denne ble laget til Lars-Eriks pokerkveld med gutta, sammen med den ekte italienske varianter Pizza alla Diavola som kommer på bloggen i løpet av uken. I tillegg fikk de servert Pizza Paparazzi, og alle tre pizzavariantene falt i smak hos både pokergjengen og oss to jentene som hadde pysjparty på soverommet med godteri og Sauen Shaun:)
Til en stor pizza trenger du:
Bunn:
-
25 g gjær
- 1,25 dl lunkent vann
- 1 ss olivenolje
- 3-4 dl hvetemel
- en klype salt
Fyll:
- ca. 200 g pizzasaus (hvis du vil lage selv kan du bruke denne)
- ca. 150 g revet mozzarellaost
- 50 g pepperoni i skiver
- sjampinjong i skiver
- revet parmesan smaker godt til
Lag pizzabunnen ved å blande alt det tørre og tilsette vesken. Elt sammen til en myk og smidig deig og la den hvile i ca. 30 minutter. Kjevle deigen ut på kjøkkenbenken og legg den på et bakepapirkledd stekebrett.
Sett ovnen på 275 °C. Fordel pizzasausen jevnt over bunnen nesten helt ut til kanten. Strø over mozzarellaost og legg på papperoni og sjampinjong. Strø litt parmesan over hvis du vil. Stek pizzaen i ovnen i 7-9 minutter.
Server nystekt pizza pepperoni og kos deg!
Vel Bekomme!
Trackbacks/Pingbacks
[…] er den ekte italienske versjonen av Pizza Pepperoni som er mer utbredt i den vestlige verden, og spesielt da i amerika. Denne pizzaen bruker en krydret […]