Her kommer en kjempegod pastasalat med chorizo, pinjekjærner, ruccola og mye annet snadder. Denne lager du på 15 minutter og jeg gir deg smaksgaranti! Dette er en absolutt smaksfavoritt hos meg:)
Til to store og to små trenger du:
- 250 – 300 g pasta penne
- 75 g chorizo pølse, delt i små biter
- 2 ss olivenolje
- 2 ss balsamico
- 2 store never vasket ruccola
- 1 stor neve pinjekjerner, ristede
- 100 g fetaost i olje
- 2 ss soltørkede tomater
- salt og pepper
- 15 små tomater
- godt brød til servering
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Stek choricobitene o olivenolje i en panne i ca 3 minutter. Løft chorizoen over på kjøkkenpapir og hell oljen fra stekingen i en kopp. Kutt tomatene i to og ha de i en salatbolle sammen med fetaosten, soltørkede tomater og ruccolaen. Rist pinjekjernene og ha disse i salatbollen. Når pastaen er ferdig kokt heller du av vannet og vender den inn i salaten. Tilsett chorizoen.
Ha balsamico i oljen fra stekingen, rør rundt slik at det blander seg og vend dette godt inn i salaten. Kvern over salt og pepper til slutt og server nydelig pastasalat med chorizo sammen med et godt brød.
Vel Bekomme!
1. desember 2014
Pasta, Salater og Grønnsaker