Nøttegodt med Sjokolade

Dette er en kjempeenkel og veldig god dessert for deg som liker sjokolade og nøtter. Her er det få ingredienser og veldig lite hokus pokus, og hvis sjokoladesuget melder seg og du ikke har lyst å gå på butikken har du sannsynligvis alle ingrediensene du trenger hjemme allerede. Denne desserten serveres kald og selv om den er banalt enkel å lage, kan du godt servere denne til dessert sammen med is eller friske bær, eller sette den som en godbit til kaffen. Denne desserten er laget av sjokoladeglasurer min mor bruker på sjokoladekaken sin. Det er min absolutte favorittglasur og har en smak av sjokolade og kaffe.

Til ca 10 porsjoner trenger du:

 • 200 g melis
 • 50 g margarin
 • 3 ss kokt kaffe
 • 1/2 ss kakao
 • 1 ts vaniljesukker
 • 2 store never peanøtter

Smelt smøret og rør inn kaffe, kakao, vaniljesukker og melis. La dette avkjøles et liten stund. Rør inn peanøttene og fordel massen i porsjonsformer. Sett i kjøleskapet til servering.

Server i porsjonsformene eller ta ut nøttegodtet og server på fat.

Vel Bekomme!

, , , , ,

3 Responses to “Nøttegodt med Sjokolade”

 1. Magne D. Antonsen Says:

  Bra blogg!

  Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg

  Reply

 2. Skjeggogbriller Says:

  Dette så fantastisk godt ut! Skal prøve dette en gang uten tvil =)

  PS: Jeg elsker å lage mat, og tenker å legge ut litt oppskrifter på egne oppfinnelser på min blogg før eller senere, hvis du er interessert =)

  Reply

Leave a Reply