Mine seks favorittmiddager med høy gourmetfaktor!

30. november 2011

Diverse

Her har du mine seks favorittoppskrifter til en knallgod gourmetmiddag. Enten dere skal ha gjester eller bare vil kose dere med familien hjemme, passer disse seks rettene kjempegodt. 

1. Hjortefilet med fløtegratinert Fjellmandel, Søte Rotfrukter og Portvinssaus

Hjort er en fantastisk god råvare og passer kjempegodt til fløtegratinerte poteter og portvinssaus!

2. Honningmarinert Andebryst med Rotmos og Skogsopp i Rødvinssaus

And er også en råvare som er mye brukt denne tiden av året, og er en av mine favorittråvarer. Derfor har jeg valgt ut tre av andeoppskriftene mine i disse middagene.

3. Varmrøkt Sik med Mandelpotetmos, syrlig Dillsaus og sprø Salat

Hvis du vil ha en lettere middag er dette et veldig godt alternativ. Varmrøkt sik får du tak i hos fiskeforhandlere, Bondens Marked og hos enkelte velassorterte matbutikker. Denne retten kan du også enkelt gjøre om til en forrett.

4. Sprøstekt Andebryst med Timianpoteter og Appelsinsaus

Denne anderetten ble laget i desember og passer derfor ekstra godt denne tiden av året. Denne retten ble kjempegod og blir garantert gjentatt flere ganger hos oss.

5. Chillimarinert Lammefilet med Byggrisotto og Mangosaus

Denne retten passer fint om du er litt lei av all den tradisjonelle norske maten og har lyst på litt mer eksotiske smaker.

6. Andeconfit med Rødvinskokt tørket Frukt og  Pastinakkpuré

Dette er en veldig enkel men utrolig god rett. Den lager seg stort sett selv og passer derfor fint hvis du skal ha flere retter.

Håper du har funnet inspirasjon til en bedre middag og at du blir fornøyd med resultatet. Det kan jeg nesten garantere;)

Vel Bekomme!

, ,

No comments yet.

Leave a Reply