Iskake med Bringebær

Har du lyst på en enkel og god iskake med smak av bringebær og sommer? Da kan du jo prøve denne!

Til en liten iskake (nok til ca 4 personer) trenger du:

  • 2 eggeplommer
  • 50 g sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • 100 g bringebær + litt ekstra til topping og saus. (sausen lager du ved å mikse bringebær med litt sukker i en blender)

Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Pisk kremfløten stiv og vend inn i eggedosisen. Hell blandingen i en liten form kledd med bakepapir og legg bringebærene jevnt fordelt oppi. Når kaken er frossen vil du få fine mønster av bringebærene når du skjærer opp kaken.

Frys kaken i ca 4 timer.

T a ut kaken, og snu den på hodet på et serveringsfat og fjern bakepapiret. Hell litt bringebærsaus over og topp med friske bær.

Vel bekomme!

, , ,

3 Responses to “Iskake med Bringebær”

  1. Morten Pedersen Says:

    Den ser veldig god ut, gul og fin og med de rette ingrediensene.

    Reply

  2. kaiatetlie Says:

    Ser kjempegod ut! Men tror du det gjør noe om den er i fryseren lengre enn 4 timer? Skal ha fest om en uke og vil gjerne lage litt ting på forhånd, men lurer på om den vil tape smaken hvis den fryses i en uke?

    Reply

    • MariannMat Says:

      Hei kaiatetlie. Jeg tror det vil går bra, men jeg vil likevel anbefale deg å lage den bare 2-3 dager i forveien. Av og til danner det seg vannkrystaller på isen hvis den blir for lenge i fryseren, men jeg vil tro at det går bra.
      Hilsen Mariann

      Reply

Leave a Reply to MariannMat