Tortellini med Parmaskinke og Tomat- og Melonsalat med Mynte

7. september 2012

Pasta

Her kommer en kjempegod og rask pastarett med frisk melonsalat og parmaskinke. Kjøper du fersk tortellini lager du denne retten på under 20 minutter. Denne ble laget i sommer, men den smaker like godt tidlig høst også;)

Til to store og en liten trenger du:

  • 250 g fersk tortellini
  • 150 g parmaskinke
  • basilikumpesto
  • olivenolje
  • 3 røde solmodne tomater
  • 1/2 cantaloupe melon
  • 3 ss fetaost
  • 1 ss frisk timian
  • 1 ss frisk mynte
  • 1 ss kaldpresset olivenolje
  • saften fra 1/2 sitron
  • fingersalt

Kutt tomatene og melonen i passe store biter og legg på et fat. Smuldre fetaost over. Fordel olivenoljen og sitronsaften over, og dryss over finhakkede urter. Smuldre over litt fingersalt til slutt.

Kok opp rikelig med vann og tilbered pastaen etter anvisning på pakken.

Server nykokt pasta med parmaskinke og en blanding av basilikumpesto og oliovenolje til. Server tomat og melonsalat ved siden av og gjerne et glass vin:)

Vel Bekomme!

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply