Her kommer en pastasalat som du lager i en fei, med mange spennende smaker. Denne salaten passer like godt en hverdag som i helgen.
Til to store og en liten trenger du:
- 3 never bladsalat
- 15 minitomater
- 10 cm agurk
- 1/2 grønn paprika
- 3 ss fetaost
- 1 avocado
- 3 ss pistasjenøtter, ristede
- 1/2 honningmelon
- 6 skiverserranoskinke
- 250 g pasta penne
- Godt brød
Vinagrette:
- 3 ss olivenolje
- 2 ss balsamicoeddik
- ts sitronsaft
- salt og pepper
Dressing:
- 1/3 boks creme freishe
- 1 lite fedd hvitløk
- 1 ts sitronsaft
- salt og pepper
Vask og tørk salaten. Del tomatene i to og kutt agurk, paprika og avocado i biter. Rist nøttene og del melonen i båter uten skall. Surr en skiveseranoskinke rundt hver båt.
Legg salaten og grønnsakene på et serveringsfat og legg melonbåtene med skinke over. Dryss over ristede pistasjenøtter.
Bland sammen ingrediensene til vinagretten og hell over salaten, og bland sammen dressingen.
Server salaten med dressing og godt brød.
Vel Bekomme!