Her kommer en ny ismaskinoppskrift! denne gangen med melkesjokoladesmak. Denne smaken ble valgt av Mali som er veldig glad i sjokolade – og isen ble en stor suksess hos både liten og stor:)
Ismaskinoppskriftene er tilpasset den ismaskinen jeg har som har ganske små tilberedningsboller (320 ml), men det er ikke noe problem å doble oppskriftene for å tilpasse en større ismaskin.
Til to porsjoner trenger du (320 ml):
- 2 eggeplommer
- 40 g sukker
- 1,5 dl kremfløte
- 50 g melkesjokolade
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Smelt sjokolade over vannbad og rør inn i eggedosisen. Pisk kremfløten litt stiv og vend inn i røren. Hell røren i en isbeholder som kommer rett fra fryseren og sett på ismotoren. Så er det bare å glede seg til isen er feridg om ca 10 minutter:)
Vel Bekomme!
3. mars 2013
Dessert