Kremet Pasta med Varmrøkt Pepperlaks og Persille

4. april 2013

Ukategorisert

Dette er «fast food» på sitt beste og du lager den på 10 minutter. Ingrediensene krever så og si ingen tilberedningstid bortsett fra litt kutting og smaken er kjempegod, så denne egner seg kempegodt i hverdagen.

Til to store og en liten trenger du:

  • 1/2 gul løk, finkuttet
  • 1 fedd revet/presset hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 3 stilker vårløk i ringer
  • 2,5 dl matfløte
  • 1/2 sitron, saften
  • 250 g varmrøkt pepperlaks
  • 250 g fersk tagliatelle eller annen pasta
  • 1 neve grovkuttet bladpersille
  • evt. brød til servering

Kok opp rikelig med vann. Kutt løk og stek i olje sammen med hvitløk til den er blank. Tilsett vårløk, matfløte og sitronsaft. Bruk en gaffel og del laksen i små biter og vend den inn i fløten.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet og ha den umiddelbart i fløte- og lakseblandingen. Bland sammen og vend inn frisk persille til slutt.

Server nydelig kremet pasta med varmrøkt peppermakrell og litt godt brød til.

Tips! Du trenger ikke salt og pepper i denne retten siden den varmrøkte pepperlaksen er både salt og pepret:)

Vel Bekomme!

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply