Basilikumpølser med spekeskinke og tilbehør

14. juli 2011

Farsemat

Hvis man er lei de vanlige grillpølsene kan man enkelt gjøre de litt mer spennende ved å tilsette frisk basilikum eller andre urter. Denne middagen gikk fra å være en restemiddag til å bli en pølsefest og det bare ut fra de vi hadde i kjøleskapet.

For å lage basilikumpølser trenger du:

  • 1 pakke pølser
  • 1 neve finhakket frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 10 skiver spekeskinke
  • salt og pepper
  • 10 fyrstikker

Bland finhakket basilikum med olivenolje. Lag små snitt i pølsen og fyll med basilikumblandingen. Grill pølsene på grillen til de har fått en fin grillskorpe. Rull en spekeskinke rundt hver pølse og fest med en fyrstikk.

Server med pølsebrød eller lompe, en god potetsalat og en frisk grønn salat. Prøv også vårløkdressing til pølsene, det er kjempegodt. Eller eventuelt med det kjøleskapet kan by på.

God Pølsefest!

, ,

No comments yet.

Leave a Reply